Vai, l-am băut pe Pinocchio!

A glass half empty is half full. That's true. But half a lie - can it ever be half the truth?

There are those who live by what they know to be a lie, and those who live by what they believe, falsely, to be the truth. Only with Pinocchio's wine glass will you be able to honour every truth by use. Only if it holds this happy wine: a juicy, sunny and truly amusing Sicilian red. Pinocchio. In vino veritas.

Am intrat în magazinul de vinuri cu dorinţa de a cumpăra un vin italian, ceva jucăuş şi plin de viaţă care să meargă cu ciolanul cu varză delicios pe care ştiam că l-a pregătit Alex. Ciolanul nu cred că este specific italian, dar nici nu aveam chef să fac prea multe investigaţii ca să mă asigur. Aşa simţeam eu că ar ieşi o combinaţie bună, în ajunul plecării la Roma.

A fost să ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.