Mărţişor cu suflet de călător

EXPOZIŢIE DE AMINTIRI VIZUALE DE CĂLĂTORIE...

CU VÂNZARE!

Nu ştiu cum sunteţi voi dar, pentru mine, când vine momentul să caut mici amintiri sau cadouri pentru cei care ne aşteaptă acasă mă ia cu un fel de rău de la stomac. Şi asta pentru că m-am săturat de cănile de bere identice pe care le găseşti în toată Europa (mai nou şi în România), de tricouri sau magneţi şi de o grămadă de copii dupa acelaşi stil de acuarele.

Aşa că ne-am gândit să întâmpinăm primăvara cu un mărţişor suvenir, inspirat de călătorii, creat din pasiune şi vârf de penson şi pus cu mult suflet pe hârtie de mama mea, Ghiocel.

Poate că anul acesta, de 1 sau 8 martie veţi hotărî să oferiţi şi un altfel de mărţişor sau cadou celor dragi, poate că există un loc din lume pe ca...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.