Mărţişor cu suflet de călător

Mărţişor cu suflet de călător

EXPOZIŢIE DE AMINTIRI VIZUALE DE CĂLĂTORIE…

CU VÂNZARE!

Nu ştiu cum sunteţi voi dar, pentru mine, când vine momentul să caut mici amintiri sau cadouri pentru cei care ne aşteaptă acasă mă ia cu un fel de rău de la stomac. Şi asta pentru că m-am săturat de cănile de bere identice pe care le găseşti în toată Europa (mai nou şi în România), de tricouri sau magneţi şi de o grămadă de copii dupa acelaşi stil de acuarele.

Aşa că ne-am gândit să întâmpinăm primăvara cu un mărţişor suvenir, inspirat de călătorii, creat din pasiune şi vârf de penson şi pus cu mult suflet pe hârtie de mama mea, Ghiocel.

Poate că anul acesta, de 1 sau 8 martie veţi hotărî să oferiţi şi un altfel de mărţişor sau cadou celor dragi, poate că există un loc din lume pe care vreţi să îl păstraţi sub ochii voştri, pe perete. Puteţi alege dintre tablourile existente, prezentate mai jos, sau puteţi comanda propria voastră imagine!

Ceea ce veţi cumpăra va fi un original, nu o copie color. Şi fără watermark, desigur, acesta a fost pus doar ca o măsură suplimentară de protecţie! 🙂

E vorba de acuarelă pe carton, cu passpartout şi ramă. Important de ştiut: ceea ce vedeţi mai jos este doar o simulare, aşa cum şi culorile au fost puţin afectate de scanare şi redimensionare!

Ronda, Spania

El Torcal, Spania

Piedra, Spania

Lagos, Portugalia

Lagos, Portugalia

Zurich, Elveţia

Autor şi drepturi exclusive asupra imaginilor: Gustin Gheorghina

Dimensiune minimă (înainte de înrămare): A4, 210×297

Preţ orientativ: 130 lei, inclusiv înrămare, fără costuri de expediere (care ar fi puţin dificilă, dat fiind că rama are sticlă)

Comenzi şi mai multe detalii pe mail, la noutati at lumeamare punct ro

Ca o mică încheiere, ţin să spun că unele dintre cele mai fericite momente pe care mi le amintesc din copilărie erau acelea în care o priveam pe mama pictând. Am suferit întotdeauna ştiind că nu a mai avut timp să facă asta şi m-am bucurat tare mult când tocmai LumeaMare a inspirat-o să pună mâna pe acuarele sau guaşe şi să realizeze o altfel de ilustrare a articolelor. Îmi doresc să reuşim să vă trezim interesul cu această idee şi sper ca în acest fel o vom motiva pe Ghiocel să continue!

Mulţumesc!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.