Cine ştie de Conacul Bellu? Dar de cimitirul Bellu?

Conacul din Urlaţi şi puţin despre familia Bellu

Ştiu că sună puţin aiurea titlul ăsta, dar hai să recunoaştem: câţi dintre voi au auzit de Cimitirul Bellu şi câţi de Conacul Bellu de la Urlaţi? Să pun şi următoarea întrebare: câţi dintre voi ştiţi ceva mai multe detalii despre Alexandru Bellu şi Familia Bellu în general?

Nu e nevoie să îmi răspundeţi, tot ce vreau să spun e că, dacă ar fi să legăm ceva de numele acestei familii, acel lucru nu e cimitirul, ci conacul. Pe care vă invit să îl vizitaţi cât de curând, mai ales pe cei care locuiţi în Bucureşti sau pe aproape! Pentru că pur şi simplu nu se poate să rataţi un astfel de loc, atât de bine reabilitat, atât de frumos, o adevărată bijuterie, o „mostră” de arhitectură veche românească, loc în care se concentrează istorie, pasiune, piese importante de artă, mobilier de mare clasă şi obiecte de o calitate pe care...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.