Biblioteca virtuală de seară – 3

– Ai da 50000 – 53000 euro pe o noapte la un hotel de lux? Sau ai sta într-un hotel vechi de 1300 de ani? Citeşte aici şi decide: Hoteluri de lux din lume şi minunile lor.

– Cu dedicaţie specială pentru Ina, dar şi pentru mine (pentru că m-a corupt scriind despre asta), am citit pe dor de duca Primele noutăţi Sziget 2011. Cine mai vrea să meargă?

– Că tot a venit vorba de muzică, am găsit pe metropotam un articol interesant, Soundtrack la revoluţiile din Egipt şi Tunisia.

– Pe ultima sută de metri am aflat că astăzi e Ziua Mondială a Cărţii şi mi-a plăcut iniţiativa propusă de Cristi. Aşa că, dacă tot suntem la bibliotecă, vă invit şi eu să donaţi sau să susţineţi strângerea de fonduri pentru elevii nevăzători de la o şcoală din Cluj. Mai multe detalii pe siteul iniţiativei.

O seara frumoasă tuturor!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.