Biblioteca virtuală de seară – 3

Biblioteca virtuală de seară – 3

– Ai da 50000 – 53000 euro pe o noapte la un hotel de lux? Sau ai sta într-un hotel vechi de 1300 de ani? Citeşte aici şi decide: Hoteluri de lux din lume şi minunile lor.

– Cu dedicaţie specială pentru Ina, dar şi pentru mine (pentru că m-a corupt scriind despre asta), am citit pe dor de duca Primele noutăţi Sziget 2011. Cine mai vrea să meargă?

– Că tot a venit vorba de muzică, am găsit pe metropotam un articol interesant, Soundtrack la revoluţiile din Egipt şi Tunisia.

– Pe ultima sută de metri am aflat că astăzi e Ziua Mondială a Cărţii şi mi-a plăcut iniţiativa propusă de Cristi. Aşa că, dacă tot suntem la bibliotecă, vă invit şi eu să donaţi sau să susţineţi strângerea de fonduri pentru elevii nevăzători de la o şcoală din Cluj. Mai multe detalii pe siteul iniţiativei.

O seara frumoasă tuturor!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.