“Passion Dreams” cu Adriana Pelin

Săptămâna trecută am fost invitată la vernisajul unei noi expoziţii semnată de prietena noastră Adriana Pelin. M-am bucurat mult pentru că am putut ajunge, mai ales pentru că îmi doream să văd lucrările ei şi altfel decât pe internet. Chiar dacă avem de-a face cu o formă de artă digitală, vă spun sincer că tot printul mă convinge! :-) Am ajuns, am văzut, mi-a plăcut, după care mi-am propus să împărtăşesc şi cu voi această descoperire. Cum nu sunt însă un critic de artă  priceput ci mai mult un "consumator" obişnuit, am ştiut că e cel mai bine să o las pe Adriana să se prezinte şi am rugat-o să îmi răspună la câteva întrebări. Îi mulţumesc pe această cale şi vă invit şi pe voi la Livada cu vişini, unde mai puteţi vedea lucrările până pe 18 aprilie.

Adriana, am stat şi m-am gândit şi am realizat că ne cunoaştem de aproape 14 ani, nici nu îmi vine să cred! În tot timpul acesta am avut ocazia ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.