Ziua 7

Partea 2 – plimbare de seară prin Roma

După ce în prima parte a zilei am evadat în Frascati şi în a doua am dormit precum urşii, la căderea serii nu mai simţim nici foame nici sete - suntem încă ghiftuiţi după excesele de la prânz. E totuşi sâmbătă şi chiar dacă foamea nu ne dă afară din cameră, ne mână dorinţa de a vedea cum arată oraşul noaptea. Nu mă refer la monumente ci la oameni. Vrem să vedem ce fac, unde merg, unde se adună, cum arată restaurantele seara, chestii din astea lumeşti.

Orice mare oraş are cel puţin două feţe: cea de zi şi cea de noapte. În timpul zilei Roma aparţine mai ales turiştilor. Îi vezi peste tot, cu hărţile şi lonelyplaneturile lor, bâjbâind, zâmbind, căutând, po...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.