O seară în LumeaMare a barbaţilor

În primul rând trebuie să încadrez articolul într-o categorie, nu? Aşa că Întâlniri sau conferinţe / Sociale şi educative / Sportive cred că este combinaţia perfectă a unei seri petrecute de partea bărbătească din LumeaMare la petrecerea organizată de Manly.ro şi prilejuită de meciul retur din semifinalele Champions League.

Parcă au jucat S… pardon Real Madrid vs Barcelona şi una din ele a câştigat – gata m-am dat pe brazdă.  A fost un meci despre care Mircea Meşter a scris fooooarte bine aici.  Şi cum specia de bloger microbist a primit o descrie amănunţită şi bine condimentată datorită lui Semanticus, mie nu-mi rămâne decât mă bucur că am ieşit cu băieţii la o bere (Heineken să fie) la o pizza (TrentaPizza să fie) la o partidă de Mortal Kombat (unii zic demo) pe playstation şi TV Sony (foarte faină experienţa 3D).

Cred că am atins toate subiectele categoriei, poate mai puţin partea de Conferinţe, dar cred  că Make s-a descurcat onorabil la asta pe timpul serii.

Cireaşa serii a fost trasă de Andra care a condimentat sfârşitul serii cu o invitaţie …. mai specială de la Zile şi Nopţi.

Felicităm echipa Andra Zaharia, Toma Nicolau şi Bobby Voicu pentru seara oferită bărbaţilor blogeri microbişti .

Mă bucur că am reuşit să mai asociez nume din online cu prezenţele fizice din off-line.

Multe poze se găsesc aici.

PS. tot nu ştiu cum se foloseau butoanele de la Playstation şi jucam mai ales cu personajul adversarului,  Chinezu ştie :)).

De profesie farmacist, Alexandru este pasionat de fotografie și gastronomie. Sunt două hobby-uri care de multe ori se împletesc foarte bine. Îi place să călătorească, să surprindă prin lentila aparatului natura, oamenii şi locurile pe care le descoperă.