Primul premiu pentru Poveşti din LumeaMare

Primul premiu pentru Poveşti din LumeaMare

Un premiu virtual care ne onorează foarte mult, pentru că vine din partea echipei DreamTeam.ro!

Despre cine sunt cei din echipă şi cum călătoresc ei am mai scris şi noi în De vorbă cu DreamTeamRO. Admirăm de mult felul în care reuşesc ei să facă lucrurile să se mişte în online şi chiar ne bucurăm să vedem că evenimentul nostru este apreciat de o echipă cu mai multa experienţă!

Mie personal mi-a plăcut la nebunie că s-a păstrat titlul Omul Lunii chiar dacă suntem mai mulţi, ba chiar mai mulţi decât eu şi Alex. E fain totuşi că reuşim să ne comportăm ca unul 😀

Mai departe îi las pe cei din DreamTeamRO să spună! Mulţumim şi puteţi vedea aici la cine s-au dus şi celalalte premii.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.