Poveşti din LumeaMare în deplasare

„Până la Şaua Măgurii se urcă pe o potecă, dar nu mult. Acolo sus mi se pare foarte frumos - ajungi pe un plai înverzit, panorama este splendidă, se vad şi Măgura şi Peştera, sunt tot felul de căsuţe haioase din lemn şi piatră (le folosesc localnicii pentru fân sau lemne) şi e şi un loc fain de picnic. Merită urcat până acolo!” îmi scria Octavia într-un mail, în timp ce puneam la cale povestea de mai jos.

Această iniţiativă a plecat de la două dorinţe:  de a organiza o ieşire împreună cu voi, cititorii noştri şi de a strânge echipa din LumeaMare la un loc, cu ocazia vizitei pe care o va face Alina în România. Aşa s-a născut Poveşti din LumeaMare în deplasare, de care sperăm să vă bucuraţi şi voi şi să doriţi să ne însoţiţi.

Pe scurt, dorim să ne vedem la poveşti de călătorie, ca de obicei, doar că ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.