Simplu …. Bamia

Simplu, nu? La noi s-ar spune mâncare de bame cu carne, iar unii ar putea spune tocaniţă de carne cu bame. Eu îi spun simplu Bamia.

Dar să începem. E târziu (nu e vorba de ora la care scriu postul :)), e târziu în ultima zi pe ţărmul Mării Roşii în Sharm El - Sheikh. Am stabilită o întâlnire cu the executive Chef - Horst Reichel, cel care se ocupă de tot ceea ce înseamnă culinar în cadrul Hotelului Savoy şi Soho square in Sharm El-Sheikh . Este un om cu totul deosebit, un om care a ales să lase Europa şi să trăiască în Asia şi să lucreze în Africa, un om pe care îl asculţi cu plăcere. Se descurcă cu peste 25 de restaurante al căror specific acoperă aproape întregul glob.

Tradiţia culinară a Egiptului este în strânsă legătură cu cea a vecinilor lui. Existenţa Egiptului în istoria omenirii este atât de veche încât aşteptările, inclus...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

De profesie farmacist, Alexandru este pasionat de fotografie și gastronomie. Sunt două hobby-uri care de multe ori se împletesc foarte bine. Îi place să călătorească, să surprindă prin lentila aparatului natura, oamenii şi locurile pe care le descoperă.