Cu LumeaMică prin SalzburgerLand (4)

Încă o zi cu ploaie în valea Gastein! Nu pot decât să mă bucur că există atâtea piscine cu ape termală caldă în zonă, altfel nu ştiu cu ce ne-am umple timpul. Astăzi ne propunem să ieşim din Bad Hofgastein şi să vizităm Bag Gastein, unde se află şi Felsentherme şi telecabina care te duce la podul suspendat şi o minunata cascadă care curge printre clădirile staţiunii aşezată în trepte, pe munte.

Mergem în staţia de autobuz, unde observ o modalitate ingenioasă şi utilă de a căuta cazare. Un panou pe care diverse pensiuni îşi afişează datele de contact şi disponibilitatea (beculeţe aprinse acolo unde sunt camere libere), însoţit de un telefon de la care poţi suna.

DIN NOU "LA BULBUCI"

Vine şi autobuzul şi facem prima oprire, bineînţeles la piscină. Aici ca peste tot: ape calde, bulbuci, tobogan cu ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.