Cu LumeaMică prin SalzburgerLand (5)

Am lăsat în aer excursia de la începutul verii alături de cea mică. Ştiind că mă apropiam de final am simţit nevoia să mai trag de timp, pentru că de fiecare dată când scriu îmi reînvie senzaţiile şi bucuriile zilelor de călătorie. Să reluăm aşadar de unde am rămas.

După zilele întunecoase şi ploioase din Valea Gastein Murphy îşi face simţită cu graţie prezenţa: iese soarele fix când trebuie să ne facem bagajele! Mai avem doar jumătate de zi în care putem să ne bucurăm de reîntâlnirea cu vara. Iar doamna de la pensiune îşi arată partea mai puţin riguroasă şi nemţească (firesc, e irlandeză!) şi ne sugerează să facem un check out târziu, compătimindu-ne pentru zilele de-a dreptul oribile pe care le prinseserăm într-o regiune atât de frumoasă.

Bântuim prin oraş, cumpărăm mici cadouri, ne mai oprim puţin în parc, mai jucăm o partidă de şah şi în cele din, urmă...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.