Idei de weekend: 26-28 august 2011

Dragilor, ultimul weekend din august ne bate la uşă, aşa că eu zic să ne bucurăm de zilele însorite şi să rugăm vara să nu plece încă de la noi pentru că mai avem de făcut una alta şi de călătorit pe ici, pe colo. Aşadar, iată recomandările noastre.

Să începem cu amatorii de concerte. Mare festival mare la Târgu Mureş: Peninsula Festival se desfăşoară în perioada 25-28 august şi reuneşte artişti precum K's Choice, Guano Apes, Kasabian, Iggy and The Stooges, Within Temptation, dar şi Urma, Luna Amară, Grimus, Şuie Paparude şi Les Elephants Bizarres. Să-mi fie cu iertare că nu i-am menţionat pe toţi, însă cei interesaţi pot consulta programul festivalului unde sunt listaţi toţi artiştii care se produc la acest festival. La Vama Veche continuă Stufstock până pe 29 august. Festivalul de operă şi operetă de la Timişoara  se află în plină desfăşurare, urmân...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Lorena este absolventă de filologie şi lucrează ca traducător. Călătoreşte pentru că îi place să descopere locuri, să cunoască oameni şi să experimenteze lucruri noi. Pentru ea călătoria este o sursă nepreţuită de cunoaştere şi se bucură să îşi împărtăşească impresiile de drum cu alţi călători din lumea mare.