Distracţii de Crăciun pentru copii în Roma

Aş vrea să fiu în Roma de Crăciun, cu tot cu LumeaMică, desigur. Şi de la Buzz in Rome am aflat că nu ne-am plictisi pe acolo.

În primul rând mi-am adus aminte că există o multitudine de scene ale ieslei şi naşterii lui Isus pe care orice copil ar merita să le vadă. Anul acesta, când am ajuns la Roma, am avut norocul să găsesc încă o parte dintre ele, inclusiv cele uriaşe de la Bazilica Sf. Petru. Mi-a atras, însă, în mod special atenţia una mică şi delicată din San Carlo alle Quattro Fontane. Găsiţi mai jos o serie de imagini din experienţa noastră. Şi mai multe idei aici.

Mai mult de atât:

  • Între 23 decembrie şi 8 ianuarie, la Roma va avea loc cea de 28-a ediţie a Golden Circus, un festival international de circ, cu t...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.