Declaraţia de fericire (44)

Pe mine arhitectura lui Hundertwasser mă face instant fericită. Felul său natural, firesc şi vesel de a privi locuinţa, arhitectura, m-a cucerit din prima şi de aceea v-am şi scris despre asta articolul dedicat lui, aici.

Ieri am avut o întâlnire undeva pe o stradă pe lângă Barbu Văcărescu şi indicaţia care mi s-a dat a fost: căsuţa aceea din turtă dulce. Am intrat pe străduţă, am mers, m-am uitat după o clădire colorată şi HOP! CE SURPRIZĂ! Ştiam că există o clădire inspirată de Hundertwasser în Bucureşti dar nu reuşisem să o văd şi nici nu reţinusem zona în care e. Aşa că m-am trezit zâmbind fericită, deşi eram îngheţată şi viscolită, la asta:

Poţi admira şi alte locaţii spectaculoase în:

Hundertwasser House, Viena

Relaxare şi frumuseţe la Bad Blumau

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.