Despre Hundertwasser v-am făcut capul mare acum câteva zile, în secţiunea Artist în LumeaMare. Despre termele de la Bad Blumau din Austria v-am mai pomenit aici şi aici. Am realizat totuşi că nu am recomandat niciodată acest loc minunat în secţiunea noastră de cazări, ceea ce este mare, mare păcat. Nu ne-a plătit nimeni să facem asta şi nici nu ne-a invitat să stăm acolo free pentru a vă putea împărtăşi extazul. Cu toate acestea am fost de două ori şi, chiar dacă nu ne-am permis să ne şi cazăm în cadrul complexului Rogner Bad Blumau, suntem convinşi că odată şi odată o să o facem şi pe asta.

Preţurile nu sunt chiar prohibitive iar acum, pe timpul verii, există chiar oferte care nu sună rău. Da, cu siguranţă că veţi găsi mai ieftin dar dacă vreţi mult răsfăţ în inima naturii şi într-un cadru creat de Hu...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.