Despre LumeaMare la Women on Web

Pentru că v-am înnebunit de cap pe toţi cu emoţiile mele legate de invitaţia de a vorbi la Women on Web şi pentru că aţi fost atât de draguţi să mă susţineţi şi să mă încurajaţi, chiar şi când începusem deja să vorbesc, am hotărât că ar fi frumos să public şi aici micul meu discurs, aşa cum aş fi vrut eu să fie. Vă spun sincer că nu a fost uşor să vorbesc după Bogdana Butnar sau Cristina Bazavan, excelente vorbitoare şi cu prezentări atât de pe sufletul meu încât simţeam că nu mai am nimic de spus. Vă invit să citiţi postările lor şi abia apoi, dacă vă mai întoarceţi şi la mine… nu pot decât să vă mulţumesc atât vouă cât şi lui Cristi Manafu pentru susţinere şi încredere.

Şi acum povestea:

Aş fi vrut să încep cu o glumă, cum am văzut că se face pe la prezentări, dar nu mi-a venit nimic suficient de bun în minte aşa că am ales să încep cu ceva spiritual.

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.