SlowRide pleacă la drum!

Luni vă anunţam lansarea noului nostru proiect – SlowRide.ro – şi vă ceream ajutorul pentru ca acest proiect să demareze nu repede, că nu suntem adepţii vitezei, dar cât mai suţinut. Mulţumim celor care au acceptat să ne ajute aşa din scurt, care au dat vestea mai departe şi care ne vor sprijini în prima noastră excursie de documentare.

Îmi face plăcere să anunţ, cu mândrie, că partenerii principali ai acestei deplasări sunt Paravion.ro – care ne va asigura cazarea, şi BMW Motorrad România – care ne va pune la dispoziţie o motocicletă pentru test, din Munchen, şi care ne va înlesni câteva vizite şi întâlniri.

La drum suntem deja doar eu şi Ina (când citiţi voi asta sper că roţile noastre se învârt deja), iar traseul fantastic şi fabulos  a fost pus la cale de Ina şi poate fi studiat şi comentat pe slowride.ro.

Aşteptăm părerile voastre şi vă lăsăm cu bine. Contez din nou pe ajutorul echipei pentru ca LumeaMare să vă încânte cu noutăţi, iar eu şi Ina promitem să facem tot posibilul să mai dăm veşti din locurile în care ne vom opri, în limita timpului disponibil.

Pe curând aşadar!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.