SlowRide pleacă la drum!

SlowRide pleacă la drum!

Luni vă anunţam lansarea noului nostru proiect – SlowRide.ro – şi vă ceream ajutorul pentru ca acest proiect să demareze nu repede, că nu suntem adepţii vitezei, dar cât mai suţinut. Mulţumim celor care au acceptat să ne ajute aşa din scurt, care au dat vestea mai departe şi care ne vor sprijini în prima noastră excursie de documentare.

Îmi face plăcere să anunţ, cu mândrie, că partenerii principali ai acestei deplasări sunt Paravion.ro – care ne va asigura cazarea, şi BMW Motorrad România – care ne va pune la dispoziţie o motocicletă pentru test, din Munchen, şi care ne va înlesni câteva vizite şi întâlniri.

La drum suntem deja doar eu şi Ina (când citiţi voi asta sper că roţile noastre se învârt deja), iar traseul fantastic şi fabulos  a fost pus la cale de Ina şi poate fi studiat şi comentat pe slowride.ro.

Aşteptăm părerile voastre şi vă lăsăm cu bine. Contez din nou pe ajutorul echipei pentru ca LumeaMare să vă încânte cu noutăţi, iar eu şi Ina promitem să facem tot posibilul să mai dăm veşti din locurile în care ne vom opri, în limita timpului disponibil.

Pe curând aşadar!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.