22 de bloguri de travel din România (6)

Trebuia să facem şi pasul acesta la un moment dat, aşa că am decis să fie acum ziua în care punem faţă în faţă două bloguri care îşi dispută cumva teritoriul de „cel mai...”. Unul spune că e cel mai citit blog de călătorii din România, celălalt că e cel mai bun blog de travel din România. Mie nu-mi plac afirmaţiile absolute, care azi pot fi adevărate, iar mâine nu. Prefer poziţionările care spun ceva mai mult despre ceea ce oferă unic un blog, dar sunt conştientă că felul în care s-au promovat cei doi nu a avut cum să le facă rău.

Cred că aţi ghicit deja despre cine voi vorbi, de fapt, sinceră să fiu, îmi e şi frică să vorbesc pentru că, dacă cei doi bloggeri au ajuns unde au ajuns înseamnă că au ştiut ei ce au de făcut şi vor şti şi în continuare, cu sau fără părerea mea. După scurtele mele observaţii, nu uita că te invit şi pe tine să îţi spui punctul de vedere, să mă completezi dacă mi-a ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.