Oferte în zbor – După soare, după suflet

Simţi că se apropie Sf. Valentin, nu e aşa? Tot mai multe oferte ies în faţă, liniile aeriene se întrec în preţuri, ce mai, veşti bune pentru romantici şi nu numai. Bani şi timp să fie, că de idei nu cred că ducem lipsă. Şi bineînţeles, persoana dragă alături de care să pleci.

Sf. Valentin stârneşte opinii pro şi contra, unii sunt împorivă pentru că e o sărbătoare importată, alţii se bucură de orice ocazie specială pentru a călători şi a face surprize celor dragi. Cert e că rău nu poate face nimănui, nu e aşa? Ieri Alina a lansat pe Facebook o discuţe despre linii aeriene. Te-a întrebat "Care este compania aeriană cu care ai zburat de cel puţin trei ori şi pe care ai recomanda-o cu dragă inimă?"

Am primit peste 30 de răspunsuri până acum, iar companiile aeriene menţionate cel mai des sunt următoarele, din categoria celor foarte cunoscute: Tarom, Br...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.