Oferte în zbor – După soare, după suflet

Oferte în zbor – După soare, după suflet

Simţi că se apropie Sf. Valentin, nu e aşa? Tot mai multe oferte ies în faţă, liniile aeriene se întrec în preţuri, ce mai, veşti bune pentru romantici şi nu numai. Bani şi timp să fie, că de idei nu cred că ducem lipsă. Şi bineînţeles, persoana dragă alături de care să pleci.

Sf. Valentin stârneşte opinii pro şi contra, unii sunt împorivă pentru că e o sărbătoare importată, alţii se bucură de orice ocazie specială pentru a călători şi a face surprize celor dragi. Cert e că rău nu poate face nimănui, nu e aşa? Ieri Alina a lansat pe Facebook o discuţe despre linii aeriene. Te-a întrebat “Care este compania aeriană cu care ai zburat de cel puţin trei ori şi pe care ai recomanda-o cu dragă inimă?”

Am primit peste 30 de răspunsuri până acum, iar companiile aeriene menţionate cel mai des sunt următoarele, din categoria celor foarte cunoscute: Tarom, British Airways, Lufthansa, Swiss Air, Air New Zealand, Aerlingus, SAS, Air New Zealand, Austrian Airlines, Air Canada, Air Asia, Turkish Airlines, Tarom, KLM, Tap Portugal, Air France, Qatar Airways, JAL şi Thai Airlines. Da, Taromul naţional a fost recomandat de mai multe ori. Iată de ce: “Recomand Tarom cu dragă inimă, iar asta nu o fac pentru că aş fi naţionalist, ci pentru că m-am simţit de fiecare dată foarte bine şi în siguranţă, pentru că angajaţii sunt profesionişti şi pentru că are avioane bune, curate, bine puse la punct (…).”

Printre low cost-uri au fost enumerate Air Asia, Wizzair, Blue Air, Fly Pegasus, Air Arabia şi Easyjet, cu unele reticenţe, totuşi: “Wizzair era fain la început, când a pătruns în România, acum spaţiul dintre scaune este stresant de îngust. În rest, numai de bine pentru o companie low-cost.” În afară de acest spaţiu îngust dintre scaune, cititorii noştri şi-ar mai dori, de la companiile low cost, şi taxe mai mici la plata cu cardul.

Dacă vrei să îţi exprimi părerea şi să completezi cu recomandările tale, o poţi face într-un comentariu.

Revenind la dragoste, din informările ce le-am primit recent, pe mail, mi-au mai atras atenţia:

TAP Portugal  ne invită să mergem după soare

Plecari din Bucuresti catre Portugalia (Lisabona, Porto, Faro, Madeira) si Spania (Madrid, Bilbao, Sevilla, Malaga, Valencia) cu tarife începând de la la 35 Euro + taxe (210 Euro cu toate taxele incluse). Perioada cumparare: 23 ianuarie – 4 februarie, respectiv 4 februarie – 18 aprilie.

TAT – Autoritatea pentru Turism a Thailandei se ocupă în mod special de cupluri

Lansează în luna februarie proiectul “Amazing Thailand, Amazing Romance”. Proiectul are ca scop facilitarea călătoriilor în Thailanda pentru cupluri, acestea privilegiind de tratament VIP la aeroport şi putând să utilizeze “banda premium” pentru imigrări a aeroportului Suvarnabhumi din Bangkok pe tot parcursul lunii februarie 2013. Pentru a beneficia de această facilitate, cuplurile trebuie să se înregistreze la standurile “Amazing Romance” aflate în aeroport. Vor primi stickere cu logo-ul “Amazing Romance” şi câte un suvenir – un breloc cu mascota TAT “Sook Jai” (în limita disponibilităţii).

Tarom – te invită la Vienna

TAROM îţi oferă o călătorie dus-întors între Bucureşti şi Viena la preţul special de 112 euro cu toate taxele incluse (în limita locurilor disponibile). Preţul este valabil pentru calatorii intre 24 ianuarie si 10 februarie 2013.

KLM – te trimite peste mări şi ţări, către New York – de la 643 €, Beijing de la 569 €.

Tu ce ai vrea să faci de Sf Valentin? Plănuieşti ceva sau laşi să treacă neobservată ziua? Te iei după doare, după inimă sau după prejudecăţi? 

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.