Biblioteca virtuală de seară – 19

Biblioteca virtuală de seară – 19

Câteva linkuri din blogosfera de travel, de lecturat la ceas de seară:

– Un bar inedit, IceBar din Londra, pe blogul Kadiei: „In schimbul unui bilet de intrare ai parte de o vizită de 40-45 de minute, o pelerină îmblănită, cu glugă şi mănuşi plus un cocktail la alegere preparat pe loc, în faţa ta, în barul de gheaţă.”

– Ce înseamnă să fii un om liber? Dar un om împlinit? Ne spune Iulian de la ici-colo.ro

Escapadă gastronomică la Atra, povestită savuros de Adriana de la viajoa.ro

– Un weekend de 730 de km prin România pe Bialog.ro

Hărțile tuturor pârtiilor de schi din România pe Drumliber.ro

Hong Kong 1. Pregătirile de plecare, un articol despre cum să te organizezi bine înainte de orice plecare in călătorie, scris de Traveling Hawk

– Momente şi schiţe prin Londra cu vacanţevacanţe sau cum se descurcă românii prin meandrele londoneze

Tu ce ai mai citit interesant pe bloguri?

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.