Oferte în zbor – promoţie către Lisabona şi Madeira

Oferte în zbor – promoţie către Lisabona şi Madeira

Simţi că se apropie Sf. Valentin, nu e aşa? Tot mai multe oferte ies în faţă, liniile aeriene se întrec în preţuri, ce mai, veşti bune pentru romantici şi nu numai. Bani şi timp să fie, că de idei nu cred că ducem lipsă. Şi bineînţeles, persoana dragă alături de care să pleci.

Aşa începeam postul de aici.

Uite că Sf. Valentin se apropie cu paşi repezi şi ofertele încep şi ele să fie din ce în ce mai atractive.

TAP Portugal ne anunţă un discount de 20% din TOATE tarifele (inclusiv din taxe) către Lisabona şi Madeira.

Detaliile promoţiei:

Călătorii din Bucureşti şi Budapesta către Lisabona şi Madeira.

Rezervări efectuate: între 9 – 11 Februarie

Începerea călătoriei: între 13 – 24 Februarie.

Reducerea se aplică pentru rezervările efectuate online, pe site-ul www.flytap.com, prin introducerea codului de discount, LOVETAP2013, în momentul efectuării rezervării.

Am făcut o simulare şi dacă aş cumpăra acum un bilet de avion către Lisabona în perioada 11 – 17 februarie, va trebui să plătesc 303 € (tarif dus-întors). Până pe 9 februarie mai este un pic 🙂 şi preţul ar putea fi 242 €.

 

 

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

De profesie farmacist, Alexandru este pasionat de fotografie și gastronomie. Sunt două hobby-uri care de multe ori se împletesc foarte bine. Îi place să călătorească, să surprindă prin lentila aparatului natura, oamenii şi locurile pe care le descoperă.