Poveşti din LumeaMare 30 – Mama Rusia

Din ultimul sondaj pe care l-am făcut, privind următoarele teme ale Poveştilor din LumeaMare, Mama Rusia a ieşit învingătoare. Aşa că sâmbata aceasta te aşteptăm la poveşti ruseşti, alături de invitaţii şi povestitorii noştri: Ana-Maria Caia, Rodica Hioară, Anca Şerban şi Sorina Grosu. Vom pregati o mică degustare cu specific rusesc şi vom depăna amintiri din URSS, vom povesti despre Moscova şi Sankt Petersburg, despre Ucraina, Kiev, Odessa sau despre cum poţi călători pe cont propriu pe acolo fără să cunoşti limba rusă.

Ne vedem aşadar, sâmbătă, 16 februarie, la ora 13:00, la FINNISH COCKTAIL&CLUB, Bucureşti, Strada Şelari nr 28, în centrul istoric. Mai multe detalii privind povestitorii şi înscrierea la eveniment găseşti după afiş.

Afis eveniment 30

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.