Poveşti din LumeaMare 30 – Mama Rusia

Din ultimul sondaj pe care l-am făcut, privind următoarele teme ale Poveştilor din LumeaMare, Mama Rusia a ieşit învingătoare. Aşa că sâmbata aceasta te aşteptăm la poveşti ruseşti, alături de invitaţii şi povestitorii noştri: Ana-Maria Caia, Rodica Hioară, Anca Şerban şi Sorina Grosu. Vom pregati o mică degustare cu specific rusesc şi vom depăna amintiri din URSS, vom povesti despre Moscova şi Sankt Petersburg, despre Ucraina, Kiev, Odessa sau despre cum poţi călători pe cont propriu pe acolo fără să cunoşti limba rusă.

Ne vedem aşadar, sâmbătă, 16 februarie, la ora 13:00, la FINNISH COCKTAIL&CLUB, Bucureşti, Strada Şelari nr 28, în centrul istoric. Mai multe detalii privind povestitorii şi înscrierea la eveniment găseşti după afiş.

Afis eveniment 30

Povestitori:

Ana Maria Caia portret-001Ana-Maria Caia

A inventat şi a produs emisiunea de călătorii Bazar, cu Răzvan Marc (TVR2), făcând traseele aventurilor pe care le-aţi putut vedea la televizor. A văzut peste 50 de ţări de unde s-a întors cu poveşti pe care le-a publicat în Marie Claire, Esquire şi Reader’s Digest. Acum scrie despre călătorii şi pe www.caia.ro. A mai participat la Poveşti din LumeaMare despre Thailanda.

Rodica Hioara-002Rodica Hioară

S-a născut în Basarabia si este de formaţie filolog – traducător. Dintotdeauna i-a plăcut să călătorească, dar acum 11 ani s-a întâmplat să se angajeze în domeniul turismului şi a descoperit  bucuria de a organiza călătorii şi pentru alţii. Timp de 5 ani a organizat sute de călătorii pentru turişti din străinătate în România şi în Ţările Balcanice. În prezent este coordonator de evenimente.

Anca Serban-001Anca Şerban

Blogger de peste 3 ani şi călător pasionat de 4, a călătorit până acum în 38 de ţări şi plănuieşte să ajungă în şi mai multe. Îi plac traseele lungi, în special cu trenul, şi călătoriile de una singură – una dintre aceste călătorii a fost cea prin Rusia şi ţările baltice, urmată, vara trecută, de un traseu prin ţările balcanice, iar astă iarnă prin Egipt. Nu crede în obstacole care să împiedice pe cineva să călătorească, fie că e vorba de piedici financiare sau de altă natură – lumea i se pare un loc prea interesant ca să îl rateze în această viaţă, iar timpul liber prea scurt ca să nu îl prețuiască la adevărata lui valoare. Blogul ei este 1001 călătorii.

(Mulţumim Anca pentru imaginile pe care le-am folosit în afiş)

Sorina Grosu foto_1-001Sorina Grosu

Este pasionată de călătorii si savurează fiecare aspect al impactului cultural pe care îl prilejuieşte interacţiunea cu o altă civilizaţie mai apropiată sau mai îndepărtată de a ei proprie. Are la activ 25 de ţări vizitate, însă cea mai dorită destinaţie rămane America de Sud, în special Peru&Bolivia, unde nu a ajuns încă. Prima ei poveste la LumeaMare a fost despre Cambodgia in ediţia din 31 martie 2012.

ParteneriS.E.R.V.E, vreau-cariera.ro

Taxa de intrare: 40 de lei, se achită la sosire. Este inclusă degustarea şi povestea, ceea ce se consuma extra se plăteşte extra.

Rezervare loc: Deoarece locurile sunt limitate, participarea se face numai pe bază de rezervare. Înscrierile sunt posibile doar prin mail, la madalina punct nan at lumeamare punct ro. Lăsăm deschisă secţiunea de comentarii, pentru nelămuriri sau întrebări, dar vor fi luate în considerare doar mailurile, în ordinea sosirii lor. Dacă rezervi pentru mai multe locuri, te rog frumos să ne scrii şi numele celorlalte persoane.

O mare parte din locuri au fost deja rezervate în urma mailului trimis săptămâna trecută. Grăbeşte-te aşadar şi nu uita că dacă eşti abonat la newsletter afli primul despre noile ediţii de Poveşti din LumeaMare!

Te aşteptăm cu drag!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.