Verticală albă, cu punct roşu. Amaury & Charlotte

Ora 18.30, aproape fix. Sun. Poarta se deschide şi în scurt timp mă găsesc în spaţiul Espace Minoux alături de S.E.R.V.E., prieteni mai noi şi mai vechi la un pahar de Roze - Vinul Cavalerului 2012 şi un alt pahar de vorbă. Surpriza serii este alta decât cea anunţată în invitaţie - un secret ţinut bine ascuns - ne aşteaptă o seară în care trebuie să rămân vertical la o verticală de Cuvée Amaury.

Din cei zece negri mititei unul a lipsit la apel, chiar primul Cuvée Amaury, produs în 2001, un vin creat de contele Guy de POIX pentru cel de-al doilea fiu al său, Amaury.  Cuminţi aşteptau pe masă, celelalte sticle. E drept că nu au aşteptat singure. Le-au acompaniat nişte delicii culinare pregătite de Dragoş Bercea, unul dintre cei mai tineri şi mai talentaţi bucătari din Romania. Cum tehnica începe să fie din ce în ce mai prezentă, prieteni de la Vestik au fost prezenţi  v...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

De profesie farmacist, Alexandru este pasionat de fotografie și gastronomie. Sunt două hobby-uri care de multe ori se împletesc foarte bine. Îi place să călătorească, să surprindă prin lentila aparatului natura, oamenii şi locurile pe care le descoperă.