Cotlet de porc sous-vide şi somon confiat la Taste Learners

Cu miros de cetină în nări și degetele un pic înghețate, m-am îndreptat spre strada Popișteanu, către Taste Learners, un spațiu dedicat experiențelor culinare, un loc de în care se vor combina aromele, mirosurile, tehnicile culinare, cu experiența lui Viorel Copolovici și a invitațiilor lui. Invitația pe care am primit-o de la Viorel mi-a venit mănușă, căci prima demonstrație culinară din ziua de sâmbătă, 19 decembrie, avea drept obiect de studiu tehnica de preparare sous-vide, tehnică pe care vreau să o folosesc mai des. Un prim pas făcusem deja, cumpărându-mi un aparat de vidat. Nu e neapărat necesar, așa cum avea să ne spună și să ne demonstreze Liviu Lambrino, maestrul de ceremonii al demonstrației în cauză, poți să te descurci și cu alte lucruri aflate la îndemână într-o bucătărie obișnuită.  Am pătruns în sala încăpătoare, curios și nerăbdător. Curios să aflu cât mai multe și nerăbdător să-l revăd pe Viorel, reîntors de pe tărâmuri bra...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

De profesie farmacist, Alexandru este pasionat de fotografie și gastronomie. Sunt două hobby-uri care de multe ori se împletesc foarte bine. Îi place să călătorească, să surprindă prin lentila aparatului natura, oamenii şi locurile pe care le descoperă.