Premiul meu, Arsenal Park – intro

Premiul meu, Arsenal Park – intro

Ei bine nu e vorba de tot parcul – n-am eu chiar atata bafta, ci de un week-end cadou, la joaca si relaxare prin Arsenal Park. Ma incurajez spunandu-mi ca povestea mea chiar i-a placut lui arhi de am meritat distractia asta si totodata primul meu castig pentru ceea ce scriu.
Ba am mai primit pe drum, tot moca, sfaturi si idei de la acelasi arhi care s-a abtinut politicos din a rade tot drumul de vastele mele ne-cunostinte in ale blogosferei si ilustrelor sale personalitati. Bine, trec cu vederea ca m-a dat in gat, pe twitter si prin viu grai, ca nu citesc bloguri si ca nu am auzit de visurat. No asta e, acu’ doar nu o sa ma supar daca asta e adevarul! Omul cat traieste invata!
Si ca sa completez profilul meu nereusit de blogger: odata ajunsa acolo am aflat, tot in premiera, de Dani, Denisuca, Dugy, Nebuloasa, Raoul, Innocente sau Doru si Sergiu.
Recunosc, de piticu aflasem, atunci cand s-a luat de tagma motociclistilor in care ma aflu. Eram pregatita sa ii dau cu ignore, asta pana cand i-am auzit rasul. E de ajuns sa il auzi o data si il ierti de toate pacatele – ca sa nu mai zic ca e imposibil sa il ingori!

Deh, am invatat in aceasta iesire ca dincolo de cifrele de trafic, si bloggerii “e” oameni. Si ca toti oamenii, ne-am “beut”, ne-am distrat, ne-am jucat si ne-am mancat… nu, nu intre noi. Sau cel putin eu nu am bagat de seama!

Eu nu tin neaparat sa fiu blogger. Mi-ar fi deajuns sa reusesc sa fiu ceea ce in limba engleza se cheama « travel writer ». Probabil in romana suna ceva stupid gen “reporter de calatorii” sau jurnalist sau… oricum nu-mi place! Asta pentru ca nu sunt nici reporter nici jurnalist. Imi place sa calatoresc si sa scriu despre asta.
Si cum acest week-end a fost si el o calatorie – mica dar reusita – va promit maine pe LumeaMare relatari amanuntite (din perspectiva mea bineinteles – deci articol lung, aviz ne-amatorilor) si poze faine de la Alex!

Salutari tuturor si ma bucur ca v-am cunoscut!

PS: Daca am scapat sau “gresit” pe cineva va rog sa imi spuneti, am furat si eu listele, ca doar nu ma puteam da pe brazda chiar atat de repede, am si eu o varsta… 🙂

Impresiile le puteti citi aici

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.