Rezumatul săptămânii 5-11 aprilie

Rezumatul săptămânii 5-11 aprilie

Ştim cu toţii că începutul lunii aprilie ne-a adus o mică vacanţă şi o mare sărbătoare. Aşa că unii dintre noi am petrecut Paştele în familie, alţii am plecat la drum iar aici, în LumeaMare, am continuat să povestim despre locuri în care am fost sau locuri în care am vrea să ajungem.

Mai mult de atât, am povestit despre obiceiuri de sărbători sau despre ceea ce se mai întâmplă interesant în lume în luna aprilie.

Tot printre evenimentele lunii se numără şi concertul aniversar al prietenilor noştri de la GreenTea din 14 aprilie, la care sunteţi aşteptaţi cu drag.

Dacă sunteţi deja pregătiţi de drum, avem până acum două liste de bagaj, pe care le puteţi descărca de aici. Şi tot aici puteţi să ne ajutaţi cu sugestii pentru o lista de camping, nu de alta dar acuşi se face cald şi vom dori să stăm cât mai mult în natura!

Nu vă place să călătoriţi cu cortul? Poate doriţi cu balonul? 🙂

Dacă veţi pleca totuşi cu maşina şi veţi intra în Austria, nu ezitaţi să faceţi o oprire la Abaţia din Melk, merită!

Gurmanzii au călătorit săptămâna trecută prin pieţele lumii iar iubitorii României şi naturii au descoperit un loc extraordinar, un sat de sub Piatra Secuiului, unde găseşti o linişte vindecătoare.

În aşteptarea următoarei ediţii de Poveşti din LumeaMare, mai putem reciti din poveştile ediţiei trecute, iar săptămâna aceasta am avut din nou parte de o frântura din Japonia

Sper că aţi găsit interesante subiectele abordate şi că veţi fi alături de noi şi în această nouă săptămâna! Drum bun!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.