Ceai şi folk la GreenTea

Ceai şi folk la GreenTea

Odată cu aniversarea a trei ani de existenţă, GreenTea a propus prietenilor o idee nouă: concerte live cu public restrâns, în cadrul plăcut şi cald al ceainăriei. Astăzi vom avea din nou parte de un astfel de eveniment şi sper să ne revedem la o seară de folk. Ştiu că v-aţi obişnuit să faceţi aici rezervări pentru întâlnirile noastre la Poveşti din LumeaMare însă de data aceasta, dacă nu v-aţi anunţat deja prezenţa, am să vă rog să sunaţi direct la Ceainăria GreenTea pentru a vedea dacă mai sunt locuri (intrarea e 15 lei).

Noi nu am reuşit să ajungem la tot concertul data trecută însă am apucat câteva instantanee şi am reuşit să intrăm în atmosferă imediat. Şi dacă tot a venit vorba, haideţi să vă arătăm şi câteva poze:

Cine mai vine?

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.