Ceai şi folk la GreenTea

Ceai şi folk la GreenTea

Odată cu aniversarea a trei ani de existenţă, GreenTea a propus prietenilor o idee nouă: concerte live cu public restrâns, în cadrul plăcut şi cald al ceainăriei. Astăzi vom avea din nou parte de un astfel de eveniment şi sper să ne revedem la o seară de folk. Ştiu că v-aţi obişnuit să faceţi aici rezervări pentru întâlnirile noastre la Poveşti din LumeaMare însă de data aceasta, dacă nu v-aţi anunţat deja prezenţa, am să vă rog să sunaţi direct la Ceainăria GreenTea pentru a vedea dacă mai sunt locuri (intrarea e 15 lei).

Noi nu am reuşit să ajungem la tot concertul data trecută însă am apucat câteva instantanee şi am reuşit să intrăm în atmosferă imediat. Şi dacă tot a venit vorba, haideţi să vă arătăm şi câteva poze:

Cine mai vine?

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.