Primul meu interviu, prima parte

Primul meu interviu, prima parte

Ei bine, am făcut-o şi pe asta! Nu m-am gândit niciodată că va fi nevoie să stau în faţa unei camere de filmat şi să vorbesc despre mine, ce aş putea avea atât de interesant de povestit? Robert însă a fost destul de hotărât, aşa că în cele din urmă m-a prins, chiar după ultima ediţie a Poveştilor din LumeaMare. El m-a luat de la ’48 încoace, cu întrebări despre trecutul meu glorios (sau nu)… iar eu m-am trezit vorbind cu lejeritate şi o periculoasă sinceritate. Pentru că asta sunt eu, nu mă pricep la fabricat portrete ce nu îmi aparţin. Aşa că atunci când m-a anunţat că a pus deja primele părţi din filmare pe b-cafe trebuie să vă spun că am fost brusc interesată de o gaură în care aş putea dispărea rapid şi definitiv.

M-am uitat totuşi la ele şi negăsind gaura m-am consolat că nu e chiar atât de rău. Aşa că vă invit şi pe voi să vă uitaţi şi să nu îmi spuneţi nimic, nu de alta dar mai urmează….

Nu daţi click aici 😀

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.