Primul meu interviu, a doua parte

Primul meu interviu, a doua parte

Aşa cum vă spuneam în prima parte nu mă simt în largul meu nici în faţa camerei de filmat, nici privindu-mă sau auzindu-mă. Alex are probleme mereu cu mine când încearcă să mă “prindă” în poze, iar atunci când călătoresc imortalizez locurile prin care trec sau oamenii pe care îi întâlnesc, evitând genul acela de imagini “ioşi” – am aflat vorba asta de la o prietenă şi mi-a plăcut tare mult, dacă nu v-aţi prins e vorba de “io şi Turnul Eiffel”, “io şi catedrala din Koln” şamd…

Asta nu înseamnă că nu fac şi “io” din când în când astfel de poze. Şi tot aşa am acceptat şi varianta “io şi b-cafe” care până la urmă nu a fost chiar un dezastru. Eliminând bâlbele, tot ceea ce veţi auzi acolo este cât de poate de sincer şi de uman. Asta datorită lui Robert, care este un partener foarte plăcut de discuţie şi căruia îi mulţumesc pentru că m-a pus în galeria lui, alături de alţi oameni mai importanţi ca mine.

În final, ca sa parafrazez o formulă uzitată prin anii ’80, this is Roxana Farca!

Partea 3

Partea 4

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.