Astăzi ne revedem cu Adi Hădean

Astăzi ne revedem cu Adi Hădean

Astăzi Adi Hădean încinge grătarul la Verde Cafe. Şi de data aceasta meniul nu este fix, fiecare îşi poate alege bunătăţile preferate şi mânca atât cât doreşte, într-un maraton all you can eat. Eu una am avut ocazia să încerc telentele grătăreşti ale lui Adi atunci când am fost în Cluj, aveţi aici şi dovada. Aşa că am hotărât că nu putem lipsi, mâncarea va fi ca de obicei delicioasă şi nu numai atât, ne vom bucura să ne revedem cu Adi şi alţi prieteni.

Şi cum ştiţi că avem printre noi pasionaţi de arta culinară, am trimis „spioni” la faţa locului. Alex şi-a pus deja şorţul alături de Adi Hădean şi speră să poată da o mână de ajutor. Eu sunt încă acasă, ocupată cu ceva vrăji împotriva ploii. Dar indiferent dacă va ploua sau nu tot o voi lua pe Lumea Mică şi ne vom face şi noi apariţia.

Cu cine mă mai întâlnesc astăzi acolo? Dacă doriţi mai multe detalii, le găsiţi aici: pe 23 mai cu grillul în faţă la Verde Cafe.

Vom reveni cu poze şi impresii.

Foto: Adi Hădean

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.