Poveşti din LumeaMare, 26 sau 27 iunie?

Poveşti din LumeaMare, 26 sau 27 iunie?

Nu mă pot hotărî, să fie sâmbătă sau duminică? E vară şi lumea cam pleacă în vacanţe sau în scurte ieşiri de week-end. Voi când aţi prefera? Mă ajutaţi să iau o decizie?

Evenimentul va avea loc tot la Ceainăria GreenTea, începând cu ora 12:00. Discuţii şi poveşti despre Maroc şi Africa. Mai multe detalii şi înscrieri se vor face începând de săptămâna viitoare. Pentru cei care nu ştiu încă despre ce este vorba, puteţi citi aici impresii de la evenimentele anterioare: Evenimente – Poveşti din LumeaMare.

Mulţumesc şi aştept răspunsurile voastre!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.