Provocarea de weekend – pe facebook

Provocarea de weekend – pe facebook

Ne-am hotărât să vă dăm o ocazie în plus pentru a ieşi din casă în weekend. Am lansat pe pagina noastră de facebook o provocare pentru voi. Plimbaţi-vă pe unde vreţi, poate chiar şi în propriul oraş, apoi imortalizaţi cel mai frumos lucru pe care l-aţi întâlnit. Nu există resticţii, poate fi o clădire, o poartă, un felinar, un om, un porumbel sau orice alt instantaneu. Fotografia trebuie să fie executată sâmbătă 31 iulie sau duminică 1 august!

Postaţi apoi imaginea în pagina noastră de facebook şi scrieţi la descriere de unde e şi de ce v-a plăcut.

Cu cele mai reuşite imagini vom alcătui o galerie pe care o vom publica într-un articol dedicat, aici. Dacă doriţi să punem un link către blogul personal, vă rugăm să îl notaţi şi pe acesta în descrierea imaginii.

Asteptam imaginile voastre pana cel tarziu luni, 2 august, ora 22:00

Ce ziceţi, sunteţi gata de plimbare?

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.