Concurs pentru Talente de Năzdrăvani

Concurs pentru Talente de Năzdrăvani

Pentru că astăzi este o zi importantă pentru toţi copiii, zi ce marchează sfârşitul vacanţei dar şi începutul şcolii, ne-am unit forţele cu Talente de Năzdrăvani şi Books Express pentru a-i invita pe cei mici la un concurs.

Concursul se desfăşoară pe Talente de Năzdrăvani şi se intitulează Amintiri de vacanţă. Vor fi trei probe, prima dintre acestea fiind una de pictură (se pot folosi şi creioane sau carioci). Năzdrăvanii trebuie să ilustreze cea mai dragă amintire din călătoriile verii, lucrarea lor având titlul “Locul unde mi-am petrecut cea mai frumoasă zi de vacanţă

Desenul va trebui scanat sau fotografiat (preferabil fără bliţ, la lumina zilei) şi trimis la participanti (at) talentedenazdravani (punct) ro până pe 19 septembrie 2010. Dacă micuţii voştri nu sunt deja înscrişi în gaşca de năzdrăvani nu vă faceţi probleme, este încă loc pentru toţi copiii talentaţi, de orice vârstă.

Fiecare copil va nota lucrările celorlalţi. Talente de Năzdrăvani este un concept original ce îşi propune să  creeze un mediul virtual în care cei mici îşi pot găsi o ocupaţie creativă iar părinţii o inspiraţie pentru petrecerea timpului în mod plăcut, alături de ei. Copiii sunt atât participanţi cât şi juriu. Mai multe detalii găsiţi aici.

Toţi participanţii la cel puţin una dintre cele trei probe ale concursului Amintiri de vacanţă vor participa în data de 4 octombrie la o tragere la sorţi, în urma căreia 5 norocoşi vor primi una dintre cărţile oferite ca premiu de Librăria Books-Express.ro, din categoria “Cărţi pentru copii”. (O selecţie interesantă, apropiată de activităţile Năzdrăvanilor, o puteţi vedea aici)

Premiile sunt:

Iar galeria tablourilor de vacanţă create de cei mici va fi afişată la final de concurs şi aici, în LumeaMare 🙂

Mult succes şi abia aşteptăm să vedem impresiile ilustrate de călătorie, aşa cum sunt ele exprimate de cei mici!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.