Dragă Aerolines,

Dragă Aerolines,

Îţi dedic acest articol pentru că ai devenit o prezenţă activă pe blogul nostru, lucru pentru care îţi mulţumesc!

Te felicit pentru echipa celor care urmăresc blogurile de turism şi interacţionează cu acestea, ştiu că nu suntem singurii. Dacă îmi permiţi, şi sper să nu mi-o iei în nume de rău, te-aş ruga ca experienţele pe care le adaugi la articolele noastre să aducă ceva în plus şi să eviţi propoziţiile de genul: „ce fain, voi merge şi eu acolo, tocmai mi-am găsit un bilet ieftin prin aerolines„. Sincer, nu cred că ai ceva de câştigat decât un zâmbet ironic din partea cititorilor.

Cu scuzele de rigoare, orice astfel de comentariu de acest gen a fost şters şi va fi şters de acum înainte. Aşa cum vom elimina linkul din semnatură, atunci când vom considera de cuviinţă. În masura în care comentariile tale vor fi pertinente şi vor completa cu informaţie interesantă subiectul notru, îţi vom respecta toate datele completate.

Îţi mulţumesc pentru înţelegere şi îţi doresc mult succes!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.