Poveşti din LumeaMare 8 – ediţie fulger cu Brad Florescu

Poveşti din LumeaMare 8 – ediţie fulger cu Brad Florescu

Nu îmi vine nici mie să cred că fac acest anunţ şi că o nouă ediţie de Poveşti din LumeaMare se întâmplă atât de curând, mai precis duminica aceasta, 17 octombrie! Dar în momentul în care Braduţ a confirmat că poate veni şi că aceasta este singura zi posibilă înainte de a pleca din nou prin lume, mi-am spus că aşa o ocazie nu merită să o ratăm. Ajung astfel şi la partea cu anunţul, doamnelor şi domnilor, vă invit duminică să ascultaţi poveşti de călătorie din Indonezia de la admiratul, invidiatul …. Brăăăăăduţ, zis Brad, zis Florescu. Adică preşedintele lumii lui pentru cunoscători.

Bun, ştiu, o parte din voi s-ar putea să fiţi contrariaţi pentru că încă nu ştiţi despre cine e vorba. Vă voi ajuta puţin, ca să îmi înţelegeţi entuziasmul. Brăduţ a lucrat nişte ani buni prin publicitate după care s-a decis să lase totul şi să se dedice pasiunilor numite scris, călătorit, fotografiat. Mie personal îmi suna foarte cunoscut scenariul, cu deosebirea că , faţă de mine, Brăduţ chiar a reuşit să călătorescă mult şi să scrie despre asta pe Amazing Race, să trăiască un timp în Thailanda (de unde ne-a făcut în ciudă zilnic pe blogul pesonal) să facă ocolul Thailandei pe o motocicletă cu ataş … şi i-au ieşit şi pozele, pe care le puteţi admira aici

Aşa e că v-aţi înscris deja?

Pentru cei care nu aţi făcut-o şi aveţi nevoie de mai multe detalii, vă lămuresc mai jos, cu observaţia că vom mai reveni cu completări. Aşa cum spuneam, este şi pentru noi din scurt dar am vrut să vă anunţ cât mai repede!

CÂND

Duminică, 17 octombrie, adunarea la ora 12:30, începem la ora 13:00

LOC

Ceainăria GreenTea, Strada Doctor Burghelea Nr 24, Sector 2, Bucureşti

CINE ŞI CUM PARTICIPĂ

Numărul maxim de locuri disponibile este de 40 de persoane, se vor rezerva în ordinea înscrierii. Puteţi să vă anunţaţi prezenţa la acest eveniment printr-un comentariu la acest articol sau pe mail, la noutati (at) lumeamare (punct) ro. În momentul în care se vor ocupa vom anunţa mai jos, într-un comentariu, aşa că înainte de a vă înscrie citiţi comentariile scrise de Roxana 🙂

BILET INTRARE

Taxa de participare este de 10 lei / persoană.

PREMII LA TOMBOLĂ

Participarea la tombolă se va face pe baza tichetului pe care il veţi primi la intrare, în urma achitării taxei. Veţi putea câştiga, ca de obicei, cărţi de la Books Express şi premii din partea magazinului online GreenTea.

LE: Pentru  vă alege singuri cărţile, Books Express va pune la dispoziţie 3 vouchere a câte 55 de lei bucata.

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.