CONCURS: călătorie virtuală etapa 2: FAZAN

CONCURS: călătorie virtuală etapa 2: FAZAN

Ei, aşa e că la asta nu vă aşteptaţi? Am promis că în cea de a doua etapă a concursului Călătorie virtuală în lumeamare.ro ne vom documenta. Nu ştiu voi cum sunteţi dar pe mine partea asta mă încântă şi nu mă încântă. Adică prefer să o fac atunci când nu îmi trebuie şi să nu o fac atunci când trebuie, cred că înţelegeţi ce vreau să spun. Ideea asta plus un dor teribil de joacă m-a făcut să aleg o modalitate ludică de „documentare” şi m-am gândit că am putea lansa un Fazan pe călătorii.

Să vă explic regulile jocului:

– vom folosi doar nume proprii, exclusiv legate de călătorii şi lume (ţări, oraşe, munţi, ape, continente, castele, monumente, muzee, etc). Posibilităţile sunt infinite.

– fiecare comentator va trebui să folosească ultimele două litere din cuvântul anterior pentru a posta o nouă denumire

– avem voie să încuiem, cel care încuie îl elimină din concurs pe concurentul anterior

– nu vă speriaţi, avem voie să comentam de mai multe ori, ba chiar încurajăm acest lucru, cel ce va avea cele mai multe comentarii va fi recompensat

– pot participa la joc şi colaboratorii sau membrii echipei lumeamare.ro, chiar dacă nu vor fi luaţi în calcul la acordarea premiilor (ştiu, e frustrant dar aşa e corect)!

Jocul va continua până luni, 18 octombrie, ora 00:00. Orice comentariu venit după miezul nopţii nu va mai fi valabil.

Cum şi ce câştigi?

În primul rând, pentru a fi valid, comentariul tau trebuie să nu fi fost, măcar o dată, eliminat ( încuiat).

Toate participările valide vor intra într-o tragere la sorţi.

Premiul va consta într-un voucher în valoare de 55 de lei, valabil pentru cumpărături în librăria online Books Express.

Căştigătorul va fi ales cu ajutorul sistemului Random Line Picker şi va fi anunţat miercuri, 20 octombrie.

Concurentul care are cele mai multe comentarii (indiferent dacă a fost vreodată sau de mai multe ori eliminat) va putea să îşi aleagă orice carte doreşte din lista concepută de Books Express aici.

Succes şi hai la joacă! Cine începe?

Zic eu litera: L

Later edit: Atenţie, comentariile sunt de sus în jos şi trebuie să continuaţi pe ultima pagină. Comentariile sunt lăsate la liber, însă depinde de viteza fiecăruia. Luaţi de valabil ultimul cuvânt care apare, nu avem cum altfel. Daca se greşeşte din cauză că au postat doi oameni în acelaşi timp nu ne împotmolim, următorul reia de la ultimul care apare.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.