CONCURS de dorinţe pentru noul an

CONCURS de dorinţe pentru noul an

Se apropie repede (cam prea repede în opinia mea şi sunt sigură că şi a voastră) finalul de an. Şi chiar dacă trecerea asta dintr-un an în altul e mai mult o chestiune formală, cei mai mulţi ne simţim ca în faţa unei uşi pe care, odată ce intrăm, ne place să lăsăm în urmă ce nu ne-a plăcut aşa cum ne place să ne „mobilăm” noul spaţiu cu dorinţele, visele, obiectivele, deciziile, hotărârile noastre dârze pentru perioada ce va urma.

Aşa că vă invităm să ne împărtăşiţi şi nouă o dorinţă pe care o aveţi pentru 2011, din orice categorie. Poate să fie legată de călătorii, poate să nu fie, chiar nu are importanţă.

Am fi vrut să avem o pilă la Moşu şi să putem să o şi îndeplinim. Dar dacă asta nu ne iese, putem să vă promitem că autorii celor mai frumoase 5 dorinţe vor primi câte o sticlă de vin Chardonay Terra Romana de la S.E.R.V.E. O alegere perfectă pentru noaptea de revelion sau pentru un moment special, în care veţi putea ciocni pentru îndeplinirea viselor voastre. Ştiţi doar că odată ce ştiţi ce vă doriţi, jumătate din calea către reuşită este deja parcursă!

Eu de exemplu îmi doresc ca în 2011 să reuşesc să văd castelele de pe valea Loirei şi să stau cel puţin o noapte în deşert. Of, sunt deja două… din alte 100 😀 Voi ce vă doriţi?

Aşteptăm comentariile voastre până pe 27 decembrie inclusiv. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe 28 decembrie. Nu uitaţi să lăsaţi o adresă de mail validă, aceasta va fi folosită doar pentru a vă cere detaliile necesare pentru livrarea premiului!

Concursul este valabil în România, pentru persoane care au împlinit 18 ani!

LE: Rugăm toţi participanţii la concurs să scuze problemele tehnice din cauza cărora unele comentarii nu au fost vizibile. Acestea au fost văzute la timp de administratori însă abia astăzi am realizat că nu apăreau şi în post. Vă mulţumim!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.