Ha, ha, ha, ha, ei nici chiar aşa! :-)

Ha, ha, ha, ha, ei nici chiar aşa! :-)

Vineri ne-am amuzat copios la concursul de imagini haioase de prin lumea mare lansat pe pagina noastra de facebook. Şi pentru că ne-a plăcut mult experienţa, am ales o parte din fotografii şi, cu acordul autorilor, vi le arăt şi vouă mai jos:

Începem cu cea care a şi câştigat, numită „griji de zi cu zi, Malaysia, Truly Asia”

din acelaşi tip de „griji”

După 272 de trepte sănătoase ca mărime, căldura, umiditate, ajungi sus cu limba scoasă, unde s-au gândit să facă haz de necaz; Batu Caves, Kuala Lumpur

sau mai lejer, o trecere pentru pietoni sau… pietoniţe în Laos

Deşi celebra replică e „să fie lumină”, în Barcelona e „să fie lumină, 50 de cenţi”

Revenind la lucruri mai puţin pioase, uite ce păţeşti dacă ai fost zgârcit şi n-ai vrut să-ţi faci abonament la toaleta PREMIER!

Şi mai interesant, în Adisucipto Intl. Airport, Yogyakarta, Indonezia, timpul se dilată la ‘plecări’

‎’Customer care’ intr-un hostel din Damasc. În caz că ai peste 1.95m si te întorci seara pe 3 cărări, datul cu capul de pragul uşii nu va fi chiar o experienţă traumatizantă. 🙂

Drumul spre paradis trece prin infern. Adică paradisul la etajul 1, infernul la parter.

Şi ne apropiem de final sperând că nu a murit nimeni de râs

si dorindu-vă să vă păstraţi veselia până la adânci bătrâneţi 😀

Mulţumim pentru contribuţie Tudor Totoescu, Mihai Cristea şi Paula Veselovschi!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.