Poveşti din LumeaMare 11 – Etiopia

Poveşti din LumeaMare 11 – Etiopia

LumeaMare, cu sprijinul Ceainăriei GreenTea, LAMONZA şi BOOKS EXPRESS vă invită din nou la poveşti de călătorie, de data aceasta din Etiopia.

Vom avea doi invitaţi speciali cu două poveşti complet diferite: una despre comunităţile creştine, alta despre triburi şi vom pregăti cadouri pentru povestitori şi o tombolă pentru participanţi. Mai multe detalii veţi găsi mai jos.

Când se întâmplă?

Sâmbătă, 22 ianuarie, începând cu ora 12:30 (ca de obicei, vă aşteptăm începând cu această oră, iar poveştile vor debuta la 13:00)

Unde?

Ceainăria GreenTea, Strada Doctor Burghelea Nr 24, Sector 2, Bucureşti

Povestitorii:

Dragoş Lumpan este un cunoscut fotograf, cu studii de artă vizuală dar şi teologie, colaborator al revistei National Geographic, iniţiator şi autor în proiecte cu o tematică provocatoare, care cere mult timp şi dedicaţie. . A publicat albumul Chipuri de viaţă monahală , a fotografiat animalele Africii sau tradiţiile cu urşi şi măşti din România, a avut expoziţii în multe locuri din lume, cum ar fi Veneţia, Luxemburg, Londra, Rotterdam, New York… asta ca să dau doar câteva exemple. O selecţie din imaginile sale le găsiţi şi pe site.

Dragoş ne va introduce în lumea creştină a Etiopiei, a cărei poveste este complet diferită faţă de ceea ce ştim noi şi ne va ajuta, prin impresii şi imagini deosebite, să vedem altă faţă a ortodoxiei, aşa cum a reuşit aceasta să supravieţuiască în faţa expansiunii islamismului.

Cezar Dumitru s-a întors de curând dintr-o călătorie în Etiopia şi, pentru că am vrut cu toţii să auzim poveştile proaspete, live, a acceptat invitaţia de a fi din nou alături de noi la Poveşti din LumeaMare (pentru a treia oară, dacă nu mă înşel!) Nu cred că mai este cazul să fac introducerea, pe scurt Cezar, cunoscut şi ca Imperator, a călătorit până acum în “numai” 78 de ţări şi ne face pe toţi invidioşi cu poveştile sale din cele mai interesante locuri din lume. De data aceasta ne va împărtăşi impresii din lumea preistorică a triburilor etiopiene. Dacă doriţi să ştiţi mai multe despre Etiopia, găsiţi la Cezar pe site o cuprinzătoare prefaţă la ceea ce va fi, cu siguranţă, un serial ce merită urmărit.

Premii: aşa cum spuneam şi mai sus vom avea cadouri pentru povestitori şi premii surpriză, oferite în cadrul tombolei din cadrul evenimentului, cu sprijinul partenerilor noştri de drum: Ceainăria GreenTea, LAMONZA, BOOKS EXPRESS

Intrare:

Pentru a participa la eveniment şi la tombolă taxa de intrare este de 10 lei.

Înscrieri:

Avem 40 de locuri disponibile şi vă aşteptăm cu înscrierile printr-un comentariu la acest subiect sau pe mail, la noutati at lumeamare punct ro.

Locurile se vor reţine în ordinea înscrierilor şi vom anunta în momentul în care nu vor mai fi disponibile.

Vă aşteptăm cu drag, să ne încălzim puţin cu un ceai şi poveşti de pe continentul fierbinte!

Mulţumim pentru fotografii: Dragoş Lumpan şi Cezar Dumitru

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.