O fotografie, un proiect frumos

O fotografie, un proiect frumos

Vorbim de pasiunile noastre de multe ori. Pentru mine şi pentru mulţi din prietenii şi amicii mei pasiunea se numeşte fotografie. Suntem dependenţi de ea. Mă uit la lume prin clişeul 24 x36 mm şi încerc să-mi imaginez ce pot exprima în momentul în care acel cadru devine singura reprezentare a realităţii la care sunt părtaş. Pentru mine fotografia exprimă  starea în care te afli, modul în care vrei să arăţi o anumită realitate celorlalţi.  Dacă vă place secţiunea noastră “O fotografie pe zi” cu siguranţă că vă va încânta noul proiect  ”O poză şi o frază” care se lansează de mâine, proiect de suflet al lui Alex Mazilu şi Alecu Racoviceanu.

 

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

De profesie farmacist, Alexandru este pasionat de fotografie și gastronomie. Sunt două hobby-uri care de multe ori se împletesc foarte bine. Îi place să călătorească, să surprindă prin lentila aparatului natura, oamenii şi locurile pe care le descoperă.