CONCURS: Zâmbete din LumeaMare

CONCURS: Zâmbete din LumeaMare

Dacă luna aceasta a început cu păcăleli şi veselie ne-am gândit, împreună cu DENT ESTET, că ar fi foarte bine să continuăm aşa şi să ne asigurăm că zâmbetele noastre vor fi frumoase pe tot parcursul anului. Aşa că vă invităm la un concurs în care principala temă este să facem lumea să zâmbească, să râdă!

Înainte de a citi regulamentul, puteţi arunca un ochi la pozele strânse până acum:

Galeria cu zâmbete

Galeria cu poze haioase

Ce trebuie să faceţi?

Să ne trimiteţi o fotografie în care să vedem: fie oameni fericiţi din lumea mare (cu zâmbetul pe buze, fireşte, puteţi fi chiar voi!), fie instantanee haioase de prin călătoriile voastre, care să ne facă pe noi să zâmbim! Pentru al doilea caz aveţi aici o sursă de inspiraţie.

Fotografiile vor fi trimise pe mail la noutati at lumeamare punct ro şi se vor adăuga permanent într-o galerie, pe blogul LumeaMare.

Galeriile se găsesc aici şi aici.

Condiţii de participare

Pentru a fi publicate imaginile transmise trebuie:

–         să respecte tema concursului

–         să nu fie neclare sau foarte mişcate

–         să fie în format original, pentru a fi verificate şi a fi siguri că vă aparţin. Le puteţi prelucra, vă rugăm însă să nu scoateţi EXIF-urile.

Un participant poate trimite câte fotografii doreşte însă va fi ales doar o dată câştigător. Detalii despre premii mai jos.

Cele mai frumoase fotografii vor fi selectate şi pentru secţiunea O fotografie pe zi, cu acordul autorilor, bineînţeles.

Premiile oferite de clinicile DENT ESTET din Bucureşti

Premiul cel mare, acordat prin tragere la sorţi pentru toţi participanţii:

Un abonament Quartz 35, valabil 1 an.

Premii speciale:

Premiul pentru cea mai frumoasă imagine cu oameni zâmbind:

Un abonament Opal 15, valabil 1 an

Premiul pentru cel mai haios instantaneu:

Un abonament Opal 15, valabil 1 an

Detalii despre abonamente găsiţi aici.

Tragerea la sorţi şi alegerea câştigătorilor premiilor speciale se va face în cadrul clinicii DENT ESTET şi va fi filmată. Mai multe detalii după finalizarea concursului.

Care este durata concursului?

Ultima zi de participare este 27 aprilie. Vă acordăm suficient timp pentru a săpa în galeriile voastre de fotografii şi a scoate la lumină pe cele mai frumoase.

Despre DENT ESTET

Cu 12 ani de experienţă în servicii premium de medicină dentara şi peste 5.000 de pacienţi anual în 4 clinici, grupul DENT ESTET a fost în permanenţă, de la lansare şi până astăzi, cel care a stabilit standardul de excelenţa în toată gama de servicii stomatologice, de la serviciile de bază până la cele mai sofisticate intervenţii sau tratamente de estetică dentară.

DENT ESTET este:
– Prima clinică stomatologică din România organizată după modelul american, care promovează supraspecializarea medicilor pe domenii distincte ale medicinei  dentare.

Prima clinică de medicină dentară din Romania certificată ISO în anul 2008 de către renumita firmă germană The Germanischer Lloyd Certification GmbH din Hamburg.

– Prima clinică din România care a acordat certificate de garanţie pentru servicii stomatologice.

– Prima clinică din ţară care dispune de microscopul performant Zeiss în fiecare dintre cele 4 sedii din Bucureşti.

Şi o notă personală: nu aş fi organizat acest concurs dacă nu aş fi încercat serviciile clinicii pe propria mea piele, sau mai bine zis dinţi! 🙂 Am toată încrederea că veţi fi mai mult decât mulţumiţi!

Mult succes şi abia aşteptam să ne bucurăm de fotografiile voastre!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.