Aer de Arbanasi

Aer de Arbanasi

La Arbanasi am ajuns ieri după-amiază şi până ne-am dezechipat, până am mâncat, nu ne-a mai rămas prea mult timp pentru plimbare prin împrejurimi. Aşa că am ales o hoinăreală la plezneală pe străzile mai ascunse, străjuite de gardurile înalte făcute din pietre. Dincolo de garduri se văd deseori vile noi şi frumoase ce încearcă să respecte specificul construcţiilor din zonă, combinând piatră, lemn închis la culoare cu termopane de bun gust şi tencuială albă.

Aerul e proaspăt, ca la munte, iar liniştea e omniprezentă. Fiind luni nu era mai nimeni pe nicăieri aşa că ne-am delectat auzind păsărelele şi câinii ce-şi apărau destoinici curţile frumoase.

Vom povesti şi vom arăta mai multe din aceste locuri la întoarcere, până atunci vă arătăm câteva poze la întâmplare, din prima zi.

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.