Dacă aş fi pe 6 iunie în Cluj…

Dacă aş fi pe 6 iunie în Cluj…

… nu aş lipsi de la deschiderea expoziţiei foto cu scop umanitar a lui Adi Hădean. Nu numai pentru ca Adi este un bun prieten şi un om pe care îl apreciez, nu numai pentru că face poze extraordinare (avem şi noi una prin casă, la loc de cinste) ci şi pentru că dovedeşte, încă o dată, că are un suflet mare. Nu este pentru prima dată când Adi are astfel de iniţiative sau când participă într-o formă sau alta la o campanie de strângere de fonduri pentru cei mai puţin norocoşi. Cu alte cuvinte, când ne-om face şi noi mari sperăm să putem să îi urmăm exemplul.

Până atunci, cu amabilitatea lui, o să vă arătăm un preview…

 

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.