SOUND în LumeaMare

SOUND în LumeaMare

Duminică a fost o zi frumoasă cu soare şi un pic de vânt. Şi a fost şi sărbătoare la Muzeul Satului la Târgul de Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel. În programul artistic al târgului, corul SOUND a avut o mică intervenţie muzicală. Corul condus de Voicu Popescu este proaspăt laureat al Concursul internaţional „Cracovia Cantans 2011„, Polonia – premiul I la categoria „Folclor & Gospel” şi premiul II la categoria „Coruri Mixte”. Se adaugă astfel încă două premii în palmaresul deja consistent al unui grup coral entuziast, plin de viaţă, de sensibilitate şi bineînţeles de dorinţa de a cânta. Felicitări încă o dată.

.

.


 

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

De profesie farmacist, Alexandru este pasionat de fotografie și gastronomie. Sunt două hobby-uri care de multe ori se împletesc foarte bine. Îi place să călătorească, să surprindă prin lentila aparatului natura, oamenii şi locurile pe care le descoperă.