Punta Cana în imagini

Punta Cana în imagini

Punta Cana, din Republica Dominicană, te duce de obicei cu gândul la all inclusive. Şi noi am fost la Club Med, însă nu am stat toată ziulica la plajă, ci am făcut o groază de activităţi, dintre care cea mai plăcută rămâne pentru mine ieşitul cu barca în larg. Însă se cam poate face orice acolo, de la scufundări la gimnastică, copiii având activităţi propuse special pentru ei. Despre mâncare, numai de bine, a fost excelentă, iar atmosfera şi oamenii la fel! Iar data viitoare, ne-am propus să descoperim Republica Dominicană altfel, pe cărările mai puţin bătute. Să nu uit, înainte de va lăsa cu imaginile: bugetul mediu pe zece zile, pentru o persoană, a fost de 2000 de euro, zborul din Paris fiind inclus.

Articol scris de Daniela Danciu.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!