CONCURS Facebook: Amintiri din vacanţa de vară

CONCURS Facebook: Amintiri din vacanţa de vară

Calendarul ne arată ca vara se termină. Soarele de afară, în cele mai multe locuri, ne mai dă speranţe… poate că anul acesta vara e mai lungă! Ce moment poate fi mai potrivit pentru a ne gândi la ţinuturile pe care le-am văzut în această vară şi, dintre ele, să alegem cel mai frumos loc? Acela care ne-a rămas în suflet şi la care vom reveni cu gândul atunci când frigul ne va ţine mai mult prin casă?

Ar fi bine să fi reuşit să şi imortalizezi acel loc într-o fotografie, pentru ca de astăzi până pe 7 septembrie te aşteptăm cu un mic concurs, pe pagina noastră de facebook. Trebuie doar să postezi fotografia pe peretele nostru şi o scurtă povestioară legată de locaţia respectivă. Nu trebuie să obţii like-uri sau să îţi omori prietenii cu mesaje pentru a comenta. Toate imaginile vor intra într-o tragere la sorţi şi norocosul sau norocoasa va primi cadou de la noi, un minunat album intitulat The road less traveled. 1000 amazing places off the tourist trail. 335 de pagini cu fotografii, descrieri şi sugestii, crede-mă, e foarte frumoasă, am cumparat-o noi, special pentru prietenii noştri!

Te aştept pe www.facebook.com/LumeaMare şi îţi doresc succes!

PS:
Ai grijă, fotografia trebuie să îţi aparţină, nu lua pur şi simplu una de pe net pentru că nu vei putea să ne dovedeşti că e a ta sau că ai ajuns cu adevărat acolo!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.